Specialistisch ontwerp- en realisatiebedrijf

ProProduct begon ooit als gereedschapsmakerij, maar verlegde in de jaren 1990 haar focus naar de kunststofverwerkende industrie. Sindsdien is ProProduct hét specialistische ontwerp- en realisatiebedrijf voor de spuitgietmarkt met productontwikkeling, engineering, implementatie en kwaliteitsborging. Tegenwoordig is ProProduct met name het servicebureau voor zusterbedrijven De Wit Plastic en Else Plastic.

Wij worden betrokken bij projecten in uiteenlopende markten. Zo verzorgden wij de productontwikkeling, engineering en productiebegeleiding van kunststof spuitgietdelen voor onder andere medische instrumenten, tuinbouwproducten, verpakkingen, beveiligingsapparatuur en producten voor de recreatie.

Maak kennis met ons!

Als perfectionisten zorgen onze engineers ervoor dat elk gerealiseerd kunststof product 100% aan de verwachting van de klant voldoet. Hiervoor verdiepen wij ons met veel zorg in de wensen van de klant. Vervolgens vertalen we die wens naar een zo duurzaam mogelijk maakbaar kunststof product van de juiste kwaliteit.

Zo ondersteunen we onze zusterbedrijven De Wit Plastic en Else Plastic op meerdere vlakken. Hierdoor kunnen zij de spuitgietproducten leveren zoals onze gezamenlijke klanten het graag zien. Op tijd geleverd, volgens strenge kwaliteitsnormen, in kleine series of als massaproductie.

Onderdeel van de Else Groep

In nauwe samenwerking met zusterbedrijven De Wit Plastic en Else Plastic nemen wij de complete zorg voor de ontwikkeling van uw kunststof spuitgietproduct uit handen.

Samen zijn wij als Else Groep 100% projectverantwoordelijk: van concept, design en engineering tot matrijsbouw, spuitgieten, assemblage en voorraadbeheer. Zo weet u zeker dat u het kunststof eindproduct ontvangt dat volledig aan uw wensen voldoet.

Nieuws

Overname Else GroepNieuws
7 juli 2022

Overname Else Groep

Dat Wim Schrauwen en Everhard Westendorp de Else Groep en de bijbehorende bedrijven een keer zouden verkopen, was voor de meeste mensen geen verrassing. Dat er zo snel een partij…
Nieuws
10 maart 2022

Nieuwe logo’s voor bedrijven Else Groep

Tientallen jaren hadden de verschillende bedrijven binnen de Else Groep totaal uiteenlopende logo’s. Hierin is onlangs verandering gekomen. Op basis van het bestaande logo van Else Plastic zijn ook de…