Uitvoerige engineering voor een perfect kunststof spuitgietproduct

Prototype als basis

Afhankelijk van de vraag en functie van uw kunststof product maken onze engineers een visueel of een functioneel prototype. Dat doen we met SLS modellen die 3D geprint zijn, of via andere printtechnieken. Zodra we samen met u de juiste oplossing hebben gevonden voor uw product, gaan we over tot het vervaardigen van de spuitgietmatrijzen.

Goed doordacht eindproduct

Om uw kunststof product of onderdeel probleemloos te kunnen spuitgieten besteden onze engineers veel aandacht aan de uitwerking en fabricage van de spuitgietmatrijs. Zij zorgen ervoor dat alle details kloppen.

Voor elk soort kunststof

Met onze uitgebreide ervaring in verschillende markten en met spuitgietproducten in alle vormen, maten en hoeveelheden, kennen we de exacte gedragingen van alle thermoplastische kunststofsoorten. Dus ook van moeilijk verwerkbare technische kunststoffen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Neem contact met ons op!

Nieuws

Overname Else GroepNieuws
7 juli 2022

Overname Else Groep

Dat Wim Schrauwen en Everhard Westendorp de Else Groep en de bijbehorende bedrijven een keer zouden verkopen, was voor de meeste mensen geen verrassing. Dat er zo snel een partij…
Nieuws
10 maart 2022

Nieuwe logo’s voor bedrijven Else Groep

Tientallen jaren hadden de verschillende bedrijven binnen de Else Groep totaal uiteenlopende logo’s. Hierin is onlangs verandering gekomen. Op basis van het bestaande logo van Else Plastic zijn ook de…