Implementatie van het proces voor een perfect kunststof spuitgietproduct

Het produceerbaar maken van spuitgietproducten

Wanneer de productontwikkeling en engineering van het te spuitgieten product voltooid zijn kan de implementatie van het productieproces beginnen. Alle stappen die nodig zijn om een product perfect te spuitgieten worden minutieus doorlopen.

Ontwikkelen en testen spuitgietmatrijzen

De eerste stap in het implementatieproces is het ontwikkelen van de spuitgietmatrijzen. Eenmaal gefabriceerd, dan testen wij deze in één van onze eigen productielocaties. Met onze kritische blik en jarenlange ervaring als producent van spuitgietmatrijzen garanderen wij perfect gespoten kunststof onderdelen.

Neem contact met ons op!

Capability studie

Tijdens dit proces onderzoeken wij hoe we het kunststof product consistent en binnen de gestelde bandbreedtes kunnen laten spuitgieten.

Assemblage tot een compleet eindproduct

Steeds meer klanten vragen om losse onderdelen samen te voegen tot een compleet eindproduct. Om het proces van assembleren snel, efficiënt en consistent te laten verlopen ontwikkelen of selecteren wij machines en gereedschappen.

Kwaliteitscontrole in elke stap

Om gedurende het gehele productieproces de kwaliteit te waarborgen, beschrijven we de productie- en controlestappen stuk voor stuk. Zo kunnen wij als Else Groep voor elk kunststof spuitgietproduct 100% projectverantwoordelijkheid nemen.

Nieuws

Overname Else GroepNieuws
7 juli 2022

Overname Else Groep

Dat Wim Schrauwen en Everhard Westendorp de Else Groep en de bijbehorende bedrijven een keer zouden verkopen, was voor de meeste mensen geen verrassing. Dat er zo snel een partij…
Nieuws
10 maart 2022

Nieuwe logo’s voor bedrijven Else Groep

Tientallen jaren hadden de verschillende bedrijven binnen de Else Groep totaal uiteenlopende logo’s. Hierin is onlangs verandering gekomen. Op basis van het bestaande logo van Else Plastic zijn ook de…