ProProduct is onlangs als een van de weinige ontwerp- en realisatiebureaus gecertifieerd volgens ISO-9001. Een mooie beloning voor onze inspanningen om continu de juiste kwaliteit en service te leveren. Ons kwaliteitsbeleid en de borging ervan binnen de organisatie voldoen aan alle gestelde internationale eisen.

Dit garandeert onze klanten technisch hoogwaardige producten, ontwikkeld volgens innovatieve productieprocessen en geleverd onder uitstekende servicevoorwaarden. Onze partners Else Plastic en De Wit Plastic (onderdeel van de Else Groep) waren al eerder ISO-9001 gecertificeerd. Zij ontvingen het certificaat dit jaar opnieuw.

Kwaliteitsmanagement is een geïntegreerd onderdeel van onze totale bedrijfsvoering. Zowel binnen ProProduct als de Else Groep als geheel. We zijn continue op zoek naar verbeteracties waarvoor de verschillende onderdelen van de groep een bijdrage leveren. Samen monitoren en optimaliseren we onze bedrijfsprocessen opdat we steeds kunnen voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten.