ProProduct heeft deze campingstoel ontwikkeld vanaf de eerste design-schets tot en met de vervaardiging van alle benodigde productiegereedschappen en begeleiding van productie.

De nieuwe Dynamic campingstoel wordt geproduceerd door UMEFA in Nederland, tevens zijn de belangrijkste materialen van West-Europees fabricaat. De extra diepe zitting en de extra hoge rugleuning zijn ergonomisch gevormd voor extra comfort. De stoel kan tot minder dan 9 cm. dikte worden opgevouwen en dankzij ons speciale ontwerp kunnen 4 stoelen tot een pakket van circa 30 cm hoog gestapeld worden.

Het geanodiseerde aluminium binnenframe maakt de stoel niet alleen zeer sterk, maar ook heel licht. Dankzij de in 10 posities verstelbare extra brede armleuning kan de stoel worden gebruikt van comfortabele eetstoel tot en met een vrijwel horizontale relaxte ligstoel. Met extra aandachtspunten zoals het unieke vouwsysteem dmv een glijdscharnier en gebruikmakend van 4 Italiaanse designs in bekleding, zet de Dynamic campingstoel de nieuwe standaard.

umefa camping stoel3