ProProduct B.V. is al meer dan 50 jaar actief als ontwerp- en realisatiebureau. Sinds 2009 maakt ProProduct een volwaardig onderdeel uit van de Else Groep (www.elsegroep.nl). Door de focus van de andere bedrijfsonderdelen Else Plastic en De Wit Plastic op de kunststof (verpakkings)industrie, richt ook ProProduct zich steeds meer op deze hoogwaardige industrie. Door nauw met elkaar samen te werken neemt de organisatie de volledige projectverantwoordelijkheid over van klanten. Van concept, design en engineering tot matrijsbouw en productie is zo alles in één hand. Ter uitbreiding van het team bij ProProduct zijn wij op naar een hands-on en pragmatische Bedrijfsleider.

 

Bedrijfsleider M/V (fulltime)

 

Functieomschrijving:
Als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief (laten) ontwerpen, engineeren en produceren van producten. Dit betreffen met name stempels voor metaaldelen en spuitgietmatrijzen voor kunststofproducten. Je zorgt voor het gestructureerd uitvoeren van projecten en het op tijd en binnen budget opleveren van producten. Hierbij geef je op stimulerende wijze leiding aan de werkplaats en engineering (5 mw.). Naast de optimale inzet van mensen en machines, zorg je intern ook voor een goede samenwerking. Zo bewaak en verzorg je de overall planning van projecten en kijkt continue naar mogelijkheden om de kwaliteit en efficiency van het proces te verbeteren. Naast het verzorgen van een goede projectregistratie en de gerelateerde administratie, verzorg je voor projecten regelmatig zelf de 3D gereedschapstekeningen. Voor de uitgevoerde werkzaamheden ben je mede eindverantwoordelijk voor het volgen en bewaken van de Kwaliteit-, ARBO- en Milieurichtlijnen.

 

Profiel:
• HBO Werktuigbouwkunde/ Industrieel Productontwikkeling
• Minimaal 5 jr. ervaring in een vergelijkbare positie of team
• Ruime technische ervaring met onder andere metaalbewerkingsprocessen
• Aantoonbare ervaring van engineering m.b.v. 3D CAD systemen
• Ervaring met leidinggeven of het leiden van projecten
• Goede contactuele eigenschappen
• Resultaatgericht met een planmatige benadering van werkzaamheden
• Zelfsturend met verantwoordelijkheidsgevoel
• Bekend met de werking van stempels en matrijzen
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wij bieden:
• Een zelfstandige en afwisselende positie in een no-nonsense omgeving
• Leidinggevende verantwoordelijkheid en de mogelijkheid bij te dragen aan het verdere succes van de organisatie
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met CV t.a.v. Sander van der Knaap naar svdk@proproduct.nl