Proproduct zoekt enthousiaste HBO IPO stagiaires. Proproduct is een ontwerpbureau in Monster. Wij beschikken over een eigen gereedschapsmakerij waar wij onze spuitgietmatrijzen en stempels maken. Onze klantenkring is zeer divers evenals de opdrachten die wij krijgen.

Als stagiair ben je belangrijk voor ons ter ondersteuning van het ontwerpproces. Deze ondersteuning kan inhouden:
Conceptgeneratie voor nieuwe producten
– Bouwen van modellen/prototypes
– Presenteren van je idee├źn.
– Uitwerken van ontwerpen in CAD (Solidworks/VisiCad)

Het bijzondere van stagelopen bij Proproduct is dat je van dichtbij te zien krijgt welke problemen je tegenkomt bij het maken van spuitgietmatrijzen. Zo leer je hiermee rekening te houden tijdens het ontwerpproces. Het is ook mogelijk dat je zelf een spuitgietmatrijs gaat construeren.

Geïnteresseerd? Stuur een CV en indien mogelijk je portfolio naar Sander van der Knaap (svdk@proproduct.nl)