CNC frezer M/V (fulltime)

Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor het freeswerk van o.a spuitgietmatrijs- en stempelonderdelen. Je hebt hoogwaardige productiegereedschappen zoals hoogfrequent freesbanken, CADCAM systemen en eventueel draad- en zinkvonk machines tot je beschikking. Daarnaast programmeer je zelf de freesbewerkingen, word je betrokken bij constructievraagstukken en bouw je het gemaakte werk zoveel mogelijk zelf af.

 

Wat vragen wij:
– MBO / Bol 4 denkniveau.
– Goede contactuele eigenschappen.
– Ervaring in het verspanen van gehard en ongehard gereedschapstaal.
– Ervaring in het programmeren met een 3D tekenpakket.
– Klant- en prestatiegerichtheid.
– Initiatiefrijk, nieuwsgierig en breed ge├»nteresseerd.
– Een goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij:
Bij ProProduct vind je een leuke, gevarieerde baan met mogelijkheden voor verdere ontplooiïng. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Voor deze functie staat een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitaties met CV kun je sturen naar:
svdk@proproduct.nl t.a.v. Dhr. S. van der Knaap.

of kom eens langs: Vlotlaan 135 Monster, 0174-286171.